Termoplader

Termoplader til termotag

Termoplader fra Deigaard Plast kan anvendes til mange tagløsninger. Hvad enten du skal have nyt termotag til udestue, vinterhave, orangeri, overdækket terrasse, carport, eller skur, så kan vi levere termotagplader i god europæisk kvalitet.  Deigaard Plast har et stort leveringsprogram i Thermoflex termoplader med alt i tilbehør til fagmæssig korrekt montering. Med vores Thermoflex termoplader følger en udførlig byggevejledning, der trin for trin fortæller dig, hvordan du selv eller din tømrer nemt kan montere dit nye gør-det-selv termotag.

Thermoflex er kanalplast plader fremstillet af polycarbonat. Polycarbonat er det stærkeste plastmateriale overhovedet. En termoplade er bygget op i lag med kanaler med luft imellem for bedre isoleringsevne og mindre kondens. Vores termotagplader lagerføres i 2-lags 10 mm, 3-lags 16 mm, 6-lags 16, 25 og 32 mm med x-struktur, men kan også skaffes i 40 mm. 3-lags termoplader er velegnede til overdækket terrasse, carport, skur, men hvis man gerne vil forlænge havesæsonen indendøre vil vi anbefale 25 mm eller 32 mm. Termotagpladerne ligger i standardlængder fra 2 til 8 meter og bredder op til 210 cm. Vi skærer gerne tagplader og tilbehør på fix-mål, så det er nemt for dig at gå til. Leveringsprogrammet omfatter farverne opal, klar og bronze. Der ydes 10 års reklamationsret på lystransmission, gulning og brud.

Deigaard Plast er lagerførende i termotagplader og tilbehør, og vi leverer derfor hurtigt over hele landet direkte til dig og fragtfrit ved rimeligt kvantum. Med et termotag fra Deigaard Plast, får du en skræddersyet løsning i høj kvalitet leveret hurtigt og direkte til dig. Send os en mail på info@deigaardplast.dk eller ring til os, hvis du har spørgsmål. Vi vil altid gerne hjælpe.